Biblioteca Pública de Birmingham

Ja ha obert portes la nova Biblioteca Pública de Birmingham, obra de l’equip d’arquitectes Mecanoo Architecten. Es tracta de la biblioteca pública més gran d’Europa. Està ubicada a la Centenary Square, la plaça principal de la ciutat anglesa. La Biblioteca té 31.000m2, amb una capacitat per a rebre més de 10.000 visitants; estarà situada entre dos edificis històrics: el Birgminham Repertory Theatre, dels anys 70; i la Baskerville House, dels anys 30. De l’edifici cal destacar la gran façana vidriada, transparent i decorada amb filigranes, i un gran anfiteatre a l’aire lliure, enfonsat, situat davant la façana principal de la Biblioteca, i que servirà per a fer-hi activitats culturals. També cal fer esment de l’entrada oberta i d’un segon espai a l’aire lliure, un jardí elevat amb vistes panoràmiques sobre la plaça.

One thought on “Biblioteca Pública de Birmingham”

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *