Presentació del llibre “La biblioteca angular”

Durant les passades Jornades Catalanes de Documentació del mes de maig de 2010, vaig repartir alguns exemplars del llibre La biblioteca angular, editat per l’editorial Petròpolis del bon amic Jaume Llambrich, i prologat per també bon amic i company de professió Ferran Moreno. El llibre fa un recull d’alguns articles d’opinió publicats aquí al blog, i que busquen oferir una perspectiva dels reptes futurs de les biblioteques i dels seus edificis, des de diferents angles i punts de vista.

Ara, i després d’algunes vicissituds, a la fi podem fer la presentació virtual del llibre, que tindrà lloc el proper 11 de novembre, a les 20h, a la web de l’editorial. A partir d’aquell dia, el llibre es podrà comprar en format paper, descarregar-lo en PDF o llegir-lo en línia.

Us hi esperem! I per descomptat, hi esteu tots convidats.

Blog Widget by LinkWithin
Comparteix:
 • del.icio.us
 • Facebook
 • email
 • LaTafanera
 • LinkedIn
 • PDF
 • Twitter
 • Tumblr
 • Diigo
 • FriendFeed
 • Google Bookmarks
 • MySpace
 • RSS

Leave a comment

Your email address will not be published.

*More in La professió, Opinió (64 of 307 articles)
DSCN1616


  Dilluns vinent, 24 d’octubre, es celebrarà la trobada de professionals de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la província ...

Butlletí BAUEN

Rep al teu correu les novetats del blog

Recibe en tu correo las novedades del blog

Subscriu-te al nostre Butlletí, i uneix-te a 125 subscriptors.

Powered by WordPress Popup