Inauguració Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja de Santa Eulàlia de Ronçana

Inauguració Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja de Santa Eulàlia de Ronçana

El proper dissabte 26 de març, a les 12.30h, tindrà lloc la inauguració de la Biblioteca-Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja de Santa Eulàlia de Ronçana. L’edifici, de 1.252 metres quadrats útils, és una obra de Nomen Arquitectes amb la col·laboració de Juan Carlos Colicchio. Esta ubicada en un turó situat just al centre històric de la localitat. Es tracta d’un espai que es recolza entre el nivell d’accés pel carrer i la plataforma d’espai verd immediatament inferior. Des de l’accés principal s’arriba a un vestíbul que actua de mirador de la vall. Des d’allà s’accedeix a la sala polivalent, la zona de diaris i revistes, i de música i imatge. A la planta inferior hi trobem la zona general, dues aules de suport per a adults, una aula de formació i la zona infantil. Tota la planta inferior es comunica visualment amb l’espai verd del solar, que s’ha tancat per convertir-se en un jardí d’ús exclusiu de la biblioteca.

Aquest nou equipament compta amb un fons inicial de 9.850 documents i 90 subscripcions a publicacions periòdiques. La biblioteca, que porta el nom de l’escriptor i filòleg Joan Ruiz i Calonja (1925-2010) en reconeixement per la seva aportació al municipi en l’àmbit de la cultura i l’educació.

[mappress mapid=”373″]

Blog Widget by LinkWithin
Comparteix:
 • del.icio.us
 • Facebook
 • email
 • LaTafanera
 • LinkedIn
 • PDF
 • Twitter
 • Tumblr
 • Diigo
 • FriendFeed
 • Google Bookmarks
 • MySpace
 • RSS