Inauguració Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja de Santa Eulàlia de Ronçana

El proper dissabte 26 de març, a les 12.30h, tindrà lloc la inauguració de la Biblioteca-Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja de Santa Eulàlia de Ronçana. L’edifici, de 1.252 metres quadrats útils, és una obra de Nomen Arquitectes amb la col·laboració de Juan Carlos Colicchio. Esta ubicada en un turó situat just al centre històric de la localitat. Es tracta d’un espai que es recolza entre el nivell d’accés pel carrer i la plataforma d’espai verd immediatament inferior. Des de l’accés principal s’arriba a un vestíbul que actua de mirador de la vall. Des d’allà s’accedeix a la sala polivalent, la zona de diaris i revistes, i de música i imatge. A la planta inferior hi trobem la zona general, dues aules de suport per a adults, una aula de formació i la zona infantil. Tota la planta inferior es comunica visualment amb l’espai verd del solar, que s’ha tancat per convertir-se en un jardí d’ús exclusiu de la biblioteca.

Aquest nou equipament compta amb un fons inicial de 9.850 documents i 90 subscripcions a publicacions periòdiques. La biblioteca, que porta el nom de l’escriptor i filòleg Joan Ruiz i Calonja (1925-2010) en reconeixement per la seva aportació al municipi en l’àmbit de la cultura i l’educació.

[mappress mapid=”373″]

Blog Widget by LinkWithin
Comparteix:
 • del.icio.us
 • Facebook
 • email
 • LaTafanera
 • LinkedIn
 • PDF
 • Twitter
 • Tumblr
 • Diigo
 • FriendFeed
 • Google Bookmarks
 • MySpace
 • RSS

Leave a comment

Your email address will not be published.

*More in Biblioteques públiques, Inauguracions (202 of 534 articles)
biblio-elmasnou


El passat 19 de març d'enguany va tenir lloc la inauguració de l'ampliació de la Biblioteca Joan Coromines d'El Masnou. ...

Butlletí BAUEN

Rep al teu correu les novetats del blog

Recibe en tu correo las novedades del blog

Subscriu-te al nostre Butlletí, i uneix-te a 125 subscriptors.

Powered by WordPress Popup