Inauguració de l'Arxiu Comarcal del Montsià

Inauguració de l’Arxiu Comarcal del Montsià

El passat dissabte 30 d’octubre de 2010 vaig escapar-me, amb ma filla, a la inauguració del nou Arxiu Comarcal del Montsià, a Amposta. Vaig aprofitar per a fer algunes fotos i un parell de videos, d’aquest nou edifici obra de l’arquitecte Meritxell Inaraja, capaç d’acollir més de 13 quilòmetres de documentació. En destaca el carrer interior que divideix l’edifici en dues parts, que penetra en una planta baixa oberta i accessible… en contraposició a les plantes superiors, opaques i tancades, i que acullen els dipòsits.

Blog Widget by LinkWithin
Comparteix:
 • del.icio.us
 • Facebook
 • email
 • LaTafanera
 • LinkedIn
 • PDF
 • Twitter
 • Tumblr
 • Diigo
 • FriendFeed
 • Google Bookmarks
 • MySpace
 • RSS