Projecte per a la Biblioteca Jordi Solé Tura de Mollet del Vallès

El passat mes d’abril es va presentar el projecte per a la nova Biblioteca Jordi Solé Tura de Mollet del Vallès. Aquest nou equipament, obra de l’equip d’arquitectes 9s Arquitectes, format per Oriol Cusidó i Irene Marzo. Tindrà una superfície total de més de 3.000m2, distribuïts en quatre plantes d’alçada. En la seva construcció es preveu la incorporació de sistemes de captació d’energies renovables; entre d’altres accions, s’ha planificat l’optimització de la pell de l’edifici així com de l’eficiciència energètica de les seves instal·lacions, per tal d’aconseguir un bon comportament climàtic i reduir així el seu consum d’energia.

La nova Biblioteca tindrà a més 46 punts de consulta d’internet i 350 punts de lectura. El seu cost total serà d’uns 7,7 milions d’euros.

[mappress]

FONTS:

Blog Widget by LinkWithin
Comparteix:
 • del.icio.us
 • Facebook
 • email
 • LaTafanera
 • LinkedIn
 • PDF
 • Twitter
 • Tumblr
 • Diigo
 • FriendFeed
 • Google Bookmarks
 • MySpace
 • RSS