La Biblioteca de la Fundació Richard Avedon

[mappress]

Situada a la torre d’oficines del Museu d’Art Modern, la Biblioteca de la Fundació Richard Avedon és una obra de l’estudi de disseny de Lubrano Ciavarra Design de l’any 2005. L’element principal de tot el conjunt és una gran paret en forma de quadrícula, que acull capses amb els negatius i les impressions del Richard Avedon. A més, tota la biblioteca está dissenyada amb tonalitats difuminades de negre, blanc i gris, per tal de simular les mateixes fotografies d’Avedon.

FONTS:

 • “Richard Avedon Foundation”. En: Library Design. Kempen: TeNeues, cop. 2007. ISBN 978-3-8327-9204-6, p. 52-55
Blog Widget by LinkWithin
Comparteix:
 • del.icio.us
 • Facebook
 • email
 • LaTafanera
 • LinkedIn
 • PDF
 • Twitter
 • Tumblr
 • Diigo
 • FriendFeed
 • Google Bookmarks
 • MySpace
 • RSS