El Library Hotel, Nova York

[mappress]

El Library Hotel és una unió perfecte entre hotel i biblioteca; entre allotjament de qualitat i exclusiu, amb el màxim confort, i biblioteca. I és que aquest hotel, obra de l’equip d’arquitectes Stephen B. Jacobs Group PPC de l’any 2000, i situat molt a prop de la Biblioteca Pública de Nova York i de la Biblioteca Morgan, acull un fons total de 6.000 llibres, seleccionats per la Strand Bookstore. A més, cada habitació conté una col·lecció temàtica.

FONTS:

 • De la imatge [Consulta: 23 de febrer de 2010]
 • “Library Hotel: New York City, USA”. En: Library Design. Kempen: TeNeues, cop. 2007. ISBN 978-3-8327-9204-6, p. 36-37
Blog Widget by LinkWithin
Comparteix:
 • del.icio.us
 • Facebook
 • email
 • LaTafanera
 • LinkedIn
 • PDF
 • Twitter
 • Tumblr
 • Diigo
 • FriendFeed
 • Google Bookmarks
 • MySpace
 • RSS