L’estudi Paredes/Pedrosa dissenyarà la nova Biblioteca Pública de Còrdova

[mappress]

L’equip d’arquitectes format per Ángela García de Paredes i Ignacio Pedrosa seran els encarregats del disseny i la construcció de la nova Biblioteca Pública de l’Estat a Còrdova. L’equip d’arquitectes va guanyar el concurs que es va convocar l’any 2007. Es preveu que les obres comencin l’estiu d’aquest any, i que finalitzin el 2012. La futura Biblioteca tindrà una planta trapezoidal i comptarà amb 7.194m2 de superfície total. Estarà ubicada entre l’Avinguda d’Amèrica i els Jardins de l’Agricultura. Així, la façana que dóna a l’avinguda és més compacta i rotunda, més urbana… mentre que a la façana dels Jardins hi trobem un seguit de terrasses que formen un element de continuïtat amb l’entorn.

L’obra té com a col·laboradors: Álvaro Rábano, Álvaro Oliver, Clemens Eichner, Lucía Guadalajara, Ignacio Cordero. L’aparellador és Luis Calvo.

FONTS:

Blog Widget by LinkWithin
Comparteix:
 • del.icio.us
 • Facebook
 • email
 • LaTafanera
 • LinkedIn
 • PDF
 • Twitter
 • Tumblr
 • Diigo
 • FriendFeed
 • Google Bookmarks
 • MySpace
 • RSS