Vídeo: Jean Alexis, un nen guia per a la Biblioteca Santo Domingo Savio de Medellín

Descobreixo al blog de David Ramírez, Hiperterminal, un vídeo sobre Jean Alexis, un nen guia a la Biblioteca Santo Domingo Savio, a la ciutat colombiana de Medellín. Pel que sembla, Jean Alexis, de 14 anys, va veure en aquesta biblioteca una oportunitat laboral per a poder ajudar a la seua família. Poc a poc es va convertir en el líder del seu sector, del seu nínxol de mercat; i fins i tot ha format a altres nens per a què també esdevinguin nens guia. Un exemple de lideratge comunitari a partir de la biblioteca, i sense dubte, un futur emprenedor en potència.

Jean Alexis, niño guía turístico en la Biblioteca Santo Domingo Savio from Francisco Cárdenas on Vimeo.

[mappress]

FONTS:

Blog Widget by LinkWithin
Comparteix:
 • del.icio.us
 • Facebook
 • email
 • LaTafanera
 • LinkedIn
 • PDF
 • Twitter
 • Tumblr
 • Diigo
 • FriendFeed
 • Google Bookmarks
 • MySpace
 • RSS