Nou cercador vertical: Busca Museos

image002

Busca Museos

He iniciat un nou buscador vertical, creat i mantingut amb Google CSE, i que augmenta el que ja tenia sobre blogs d’arquitectura, el cerARQ. Es tracta de Busca Museos.

http://buscamuseos.blogspot.com

Busca Museos és un buscador temàtic especialitzat en informació sobre museus, sales d’art, galeries, sales d’exposicions i centres d’interpretació d’arreu del món. Tot just comença, i a data d’avui només hi ha museus de Catalunya i del País Valencià, però a poc a poc aniré introduint museus de més territoris. He usat Blogger principalment per dos motius: el primer, la integració entre productes de Google, en aquest cas, el codi del buscador amb Blogger; i en segon lloc, per la possibilitat d’integrar en un sol lloc un blog, per tal d’anar explicant el desenvolupament constant del projecte. I tot, a més, complementat amb l’Adsense que es pot afegir fàcilment a Blogger.

M’agradarà que deixeu els vostres comentaris sobre la eina, ja sigui en aquest article com en comentaris al mateix blog.

Blog Widget by LinkWithin
Comparteix:
 • del.icio.us
 • Facebook
 • email
 • LaTafanera
 • LinkedIn
 • PDF
 • Twitter
 • Tumblr
 • Diigo
 • FriendFeed
 • Google Bookmarks
 • MySpace
 • RSS