Primera pedra de la Biblioteca de Santa Eulàlia de Ronçana

Segons s’informava a la llista BibCat-2 en un missatge del 9 d’octubre de 2009, aquell mateix dia, a les 18h de la tarda, es posava la primera pedra de la futura nova Biblioteca de Santa Eulàlia de Ronçana:

La Biblioteca de Santa Eulàlia de Ronçana s’ubica en el solar annex a les antigues escoles del municipi i ha de convertir-se, juntament amb aquests edificis i els nous serveis que oferiran, en el nucli cultural del poble. L’equipament disposarà de 1.558 m2 de superfície útil distribuïts en dues plantes. La planta d’accés oferirà un espai d’acollida, l’àrea de revistes i música, una zona de treball intern i una sala polivalent per a 120 persones. A la planta inferior, es trobarà l’àrea de fons general, l’àrea infantil, i els espais de suport, formació i aprenentatge. L’edifici és obra de Nomen i Associats Arquitectes.

Amb 75 punts de lectura i 15 de consulta informàtica, la biblioteca comptarà amb un fons inicial de 12.500 llibres, 2.250 documents audiovisuals i un centenar de subscripcions a diaris i revistes.

[mappress]

Blog Widget by LinkWithin
Comparteix:
 • del.icio.us
 • Facebook
 • email
 • LaTafanera
 • LinkedIn
 • PDF
 • Twitter
 • Tumblr
 • Diigo
 • FriendFeed
 • Google Bookmarks
 • MySpace
 • RSS