Inauguració de la nova Biblioteca Manuel Arranz de Barcelona

Inauguració de la nova Biblioteca Manuel Arranz de Barcelona

Aquest diumenge 10 de maig, de 10 a 14h, s’inaugura la nova Biblioteca Poblenou-Manuel Arranz. Està situada al nucli antic del Poblenou, i és fruit de la rehabilitació de l’antiga fàbrica tèxtil de Can Saladrigas; una rehabilitació portada a terme pels arquitectes Moisés Gallego i Tomàs Morató. L’equipament a més comparteix seu amb el Centre d’Imatgeria Festiva de Sant Martí, motiu pel qual la Biblioteca es dotarà d’un fons especialitzat en cultura i folklore populars, tant de les mostres més tradicionals com de les més actuals.

De l’edifici en destaca, tal i com es pot veure a la imatge, l’escala exterior, en la què s’hi han habilitat miradors exteriors entre plantes, en forma de voladissos. Té una superfície total de 1.500m2 distribuïts en 2 plantes. Disposa a més d’una sala d’actes per a 100 persones. El seu fons inicial és de 36.000 documents i de 170 títols de publicacions periòdiques. Hi treballaran 7 persones.

FONTS:

Blog Widget by LinkWithin
Comparteix:
 • del.icio.us
 • Facebook
 • email
 • LaTafanera
 • LinkedIn
 • PDF
 • Twitter
 • Tumblr
 • Diigo
 • FriendFeed
 • Google Bookmarks
 • MySpace
 • RSS