Col·laboració amb Scalae.net

Iniciem el mes d’abril amb una bona notícia des del meu àmbit de professional autònom: l’inici d’una col·laboració regular amb Scalae.net, un dels projectes d’arquitectura a internet que considero més ben elaborats i treballats. Un luxe, vaja, poder formar part del seu equip de professionals. La meva tasca consistirà en alimentar el portal amb la redacció de continguts de notícies i d’esdeveniments d’agenda, i que surtiran publicats cada dimarts i dijous. Aquest nou projecte representa tot just el meu segon client (després del Museu), i a més podré desenvolupar-lo en la modalitat de teletreball, que feia temps que buscava.

Blog Widget by LinkWithin
Comparteix:
 • del.icio.us
 • Facebook
 • email
 • LaTafanera
 • LinkedIn
 • PDF
 • Twitter
 • Tumblr
 • Diigo
 • FriendFeed
 • Google Bookmarks
 • MySpace
 • RSS

2 Comments

 1. Me n’alegro molt, Dani!
  Molt merescut.

 2. Felicitats! Sembla molt interessant :)

Leave a comment

Your email address will not be published.

*More in es, Scalae (251 of 292 articles)


Hoy en día ya no nos resulta nada extraño ver grandes salas de ordenadores en nuestras bibliotecas. Lo asumimos como ...