Article #1000

Doncs si, semblava que aquest moment no arribaria mai, però al final, a poc a poc, ja s’ha arribat a la màgica xifra dels 1.000 articles. Avui cal encerclar amb roig aquesta data: 4 de març de 2009, una data històrica per aquest modest blog, de temàtica tan especialitzada com és l’arquitectura de les biblioteques. No sé si serà un mèrit o no, però personalment em sento realment orgullós i molt satisfet d’aquesta fita, però sobretot de les experiències viscudes durant aquests 1.000 articles.

I bé, us deixo algunes de les xifres assolides des del 2 de desembre de 2004:

 • 1.000 articles, amb una mitja d’uns 167 articles per any.
 • 1.033 comentaris, amb una mitja d’uns 172 comentaris per any.
 • Mitjana d’1,03 comentaris per article.

I segons Google Analytics, des del novembre de 2006:

 • Un total de 47.692 visites. El novembre de 2008 es va assolir el pic de visites mensuals, amb 3.567 visites.
 • Un total de 101.195 pàgines vistes. El febrer de 2009 es va assolir el pic de pàgines vistes en un mes, amb 8.897 pàgines vistes.

Sé que són xifres modestes, minses i segurament ridícules per a molts, però són les meues i per a mi són les que realment importen. No aspiro a massa més, només a continuar treballant en favor de la BiD i de l’arquitectura durant 1.000 articles, perquè crec que són dos disciplines que tenen molt a dir juntes, i que treballant en equip es poden ajudar i enriquir mútuament. I com sempre, donar les gràcies als qui em llegiu, als qui us deixeu caure per aquesta pagineta, als qui comenteu i opineu, als qui em citeu… a tots, gràcies. Aquests 1.000 articles també són vostres.

Blog Widget by LinkWithin
Comparteix:
 • del.icio.us
 • Facebook
 • email
 • LaTafanera
 • LinkedIn
 • PDF
 • Twitter
 • Tumblr
 • Diigo
 • FriendFeed
 • Google Bookmarks
 • MySpace
 • RSS