Es descencalla l’obertura de la Biblioteca Comarcal de Gandesa

Sembla que per fi els nostres polítics s’han posat d’acord i en breu s’obrirà la “nova” Biblioteca Comarcal de Gandesa… En concret, l’alcalde de Gandesa, Miquel Aubà, confia en tenir oberta la Biblioteca d’aquí a un mes, quan es completi la contractació del nou director i el trasllat del fons fundacional de la biblioteca. Com a mínim així es pot llegir en una notícia apareguda al Diari de Tarragona del passat 1 de març d’enguany.

Biblioteca Comarcal de Gandesa (5)

Segons s’informa, l’Ajuntament de Gandesa ja hauria redactat i aprovat el conveni (per tecerca vegada) el passat dia 21 de febrer, segons el qual la Generalitat assumia el sou del director durant 3 anys, un total de 90.000 euros. A partir dels quals, aquesta xifra l’haurà d’assumir el consistori gandesà. Es comenta, a més, que ambdues parts, Miquel Aubà per l’Ajuntament i Xavier Vega pels Serveis Territoris de Cultura a les Terres de l’Ebre, tenen plena voluntat per a completar l’acord. Des d’aquesta modesta tribuna així ho desitjem, i esperem (no sé si ingènuament) que no es repeteixin episodis tan lamentables com aquest, en què, un cop més i no ens cansarem de dir-ho, els principals perjudicats han estat els habitants de Gandesa i de la Terra Alta.

D’altra banda, us recordem que la campanya per reclamar l’obertura de la biblioteca continua oberta fins el 31 de març: http://campanyes.org/BibliotecaGandesa

Actualització (7 de març de 2008, 11.17h): La Clara Àlvarez també es pregunta si en un mes obrirà realment la Biblioteca, a partir d’un article aparegut a La Veu de l’Ebre.

FONTS:

Blog Widget by LinkWithin
Comparteix:
 • del.icio.us
 • Facebook
 • email
 • LaTafanera
 • LinkedIn
 • PDF
 • Twitter
 • Tumblr
 • Diigo
 • FriendFeed
 • Google Bookmarks
 • MySpace
 • RSS